Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
he


Snaran runt din hals

Han ler när du dinglar i snaran
Du knöt öglan
hängde den över nocken
Han sa att du skulle hoppa

och du hoppade

Leendet har satt sig i ladans väggar
och kommer alltid att håna dig
för hur lätt det var
att krama all livsgnista ur din kropp

det krävdes bara de rätta orden




Fri vers av Lady Greensleeves
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-02-12 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Greensleeves
Lady Greensleeves