Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara tankar.. som vanligt.


Kvicksilver i Blodet

Förväntansfull
Innåtvänd precis som det ska vara
Mjukhet som smärtar mot huden
likt en väl slipad knivegg
som får blodet att bilda röda kvicksilverkulor på rad

Kvicksilver i bloder

Jag sitter på ett näckrosblad naken och nyfödd
Varje dag föds jag på nytt
livet är en enorm lärdom att öva sig på
alltid vaknar man upp som en ny människa
och går i säng med darriga ben och hundra år som tynger
För varje kväll tillkommer en ny rynka och en ny
puppa har vävts så att man kan utvecklas
och skapas efter livets lärdomar

Skalet hårdnar då tiden är inne




Fri vers av Lady Greensleeves
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-28 01:38



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Jag gillar den här. Sättet du beskriver hur livet är, att varje dag är en ny dag, att man lär sig något nytt varje dag - även om det kan vara riktigt jobbigt att leva ibland!
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Lady Greensleeves
Lady Greensleeves