Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jtembeaikjh6867


I min hand

Du fanns där i min hand
Ett hopp om liv som jag gömde inom mig
men när hoppet blir som störst
och tankarna trycker på alla lyckans knappar
Förlorar jag dig om och om igen
Du vill aldrig bli det liv jag drömmer om
eller vara en del av framtiden
som jag är beredd att skänka dig

Varför rycktes du ifrån mig
Himlen skulle ha kommit med dig
men du ville inte stanna kvar inom mig
Om du verkligen har funnits där
Kanske jag lurar mig själv att tro
att du någonsin skulle växa inom mig




Fri vers av Lady Greensleeves
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-04-06 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Greensleeves
Lady Greensleeves