Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jgwoh


Ensam vandrar

Vem bryr sig om vargen
när den ensam vandrar
när den ensam ylar mot månen
som i bön om förståelde till sin ensamhet

Vem smekte dess päls
och såg in i dess vakande tårfyllda blick
då du mötte den ensam gråtandes i natten
där den räknade stjärnorna på himlen

Då minnen av brodern väckt hans sorg
där de lekte på ängarna
och modernas tjocka varma päls
som värmde mot vinter kylan

Vem bryr sig om vargen
när den ensam vandrar
med tårar på sin själ




Fri vers av Lady Greensleeves
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-04-06 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Greensleeves
Lady Greensleeves