Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demokratin måste erövras varje dag

Attacker på oliktänkande fortsätter
hat och hot ord flyger vida omkring
i försök att stoppa slå ner åsikter
som sticker utanför ram och mall
"obekväma, ni är till besvär
var så vänliga och håll tyst"
luften i mitt lilla land är kvävande
doftar instängdhet och diktatur..
"demokratin måste erövras varje dag"
ingen ska tala om för mig
vad jag får eller inte får säga
jag tycker som jag vill
skriver som jag vill!!!





mare













Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-05 10:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De dekadenta västerländska demokratierna är dömda.
De är depraverade och degenererade.
2014-12-08

  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet, ja !
2014-12-08

  Vici
Mycket bra skrivet!

2014-12-06

  Larz Gustafsson VIP
DEMON-kratin.
Mitt hjärta är en del av TEO-kratin.
Ingen kan tysta oss kristna.
Stenarna ropar om någon skulle försöka.
2014-12-05

  Bibbi VIP
Amen!

Står med!
2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP