Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Budbäraren


Tidigt blev jag upplyst informationskanalen
vidgade mina vyer.

När instinkten börjar att tala börja då att
lyssna

När hjärtats kompass visar dig vägen
våga då att följa

Ty tilliten till jaget är av största vikt

låt inte omvärlden sätta sitt ytskikt
o från ta dig dina fria tankar

Fria spelrum stärker själens muskler
och ger kraft åt vår vilja som är vår lag.

Rozsi.Kovacs




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 327 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-12-07 14:00



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra skrivet!
2014-12-08

  Lars Hedlin
Att få vara den man är :)
2014-12-08

    KristinaL
Stark text
2014-12-07

    ej medlem längre
Tankar att bära med sig, fint skrivet.
2014-12-07

    ej medlem längre
Kloka ord.
2014-12-07

  KYREUS of Sweden
Modiga tankar!
2014-12-07

    ej medlem längre
Gillar texten!
2014-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs