Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rånen fortsätter sina galna upptåg

Rånen fortsätter sina galna upptåg
bryr sig inte om vem det är
utan förgriper sig på vem som helst
som gamla handikappade rullstolsbundna
de kan inte försvara sig
utan är helt utlämnade utsatta!
de som utför dessa brutala handlingar
är onda äckliga groteska typer
som ska motarbetas stenhårt!
men i lilla "snälla" Sweden
klappas ondskan medhårs
även den hemska lögnen
som förgiftat mitt land...




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-08 12:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tvekar inte att säga det: Sverige behöver en stark ledare och en betydligt mer totalitär och auktoritär regim.
Säga vad man vill om Mussolini, men han var den ende italienske ledaren som på allvar tagit itu med maffian.
Synd bara att han inte kastade ut påven.
2014-12-08

  Bibbi VIP
Sorgligt.
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP