Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärlig och god, då får man se upp!

Är man för godhet och ärlighet
står för sanningens ord
bär pliktkänsla och arbetar hårt
då får man vara beredd på attack
i dagens Sverige motarbetas
folk som vill göra rätt!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-08 13:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ärlighet hatas i detta förljugna samhälle. Jag fick en gång höra att jag var "ärlig till förbannelse", för att jag vägrade jobba svart. Då invände jag att jag var ärlig till VÄLSIGNELSE.
Karl XV hade det bästa valspråket: "Land ska med lag byggas".
Dags att damma av det gamla spöknippet.
2014-12-08

  Bibbi VIP
Så sant.
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP