Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ytterligare en "Berlin" text, kanske borde typ ordna upp dessa texter snart...


duvorna har sedan länge lämnat Alexanderplatz


duvorna har sedan länge lämnat Alexanderplatz

och
december gjorde dina läppar till skare
och när du ler
där strax under ytan
blodet
rött vatten ur en vit källa
dikar upp blodrött dike på
bleka läppar
det är vinter nu
trots obefintlig snö
den sista kvällen är här
så vi går ut

perrongen intill U-Bahn öppnar sig
nu för vintern
den liknar mig
öppen för dig
men det är
dina spruckna läppar
och inte dina fingervantsvarma händer
som vinkar av mig nu
när jag till slut passerar
ut ur

bild







Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 169 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-08 18:07



Bookmark and Share


  spitfire
så fint, gillar titeln också.
2015-02-02

    Pennstift
Fruktansvärt bra.
2014-12-15

  ing
ett avsked med starka kontraster, som visar på tomrummet - väl förmedlad nostalgi :)
2014-12-09

    99knivesinside
En av dina bästa.
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström