Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild jag tog nu ikväll i mitten av Vänersborg (En kyrka inbjöd att tända en marschall för ett par tior, till deras arbete för hemlösa) Jag läser även dikten högt,via spelaren till höger på sidan ,under fotot av mig (från vinter 2013 , självporträtt)


Den Modärna Menniskan , :)

 

Den moderna människan

värnar traditioner

Vågar utvecklas, och invecklas

 

Den moderna människan

lussar till Lucia

och sussar till John Blund

 

Den moderna människan

talar många språk

kanske  t o m teckenspråk

till de döva

 

Den moderna människan

värnar köttfri måndag

och kanske en dag till( för att bromsa klimatförändringen som oss alla drabbar)

 

Den moderna människan

vet att vi alla måste hjälpas åt

att segla denna båt

Den är inte blott gjord av bark

liksom Noaks ark

har den en stomme utav kärleks stam

Den moderna människan

kommer att kämpa ända fram

 

 

Eva Akinvall 2014-12-08 ( under kvällspromenad med hunden Rufus)

 

  Rufus vid Vänerhavet (Photo Copyright 2014 Eva A)




Bunden vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-08 19:10



Bookmark and Share


  aol
Härligt fint skaldat,
2014-12-13

  Staffan Nilsson
Fint sätt att knyta samman gammalt och nytt.
2014-12-10

  Ingrid Trolle
Hunden rufus skall
hälsa sin matte att
hon skrivit en fin
dikt och att hon läser
den så medryckande.
2014-12-09

    ej medlem längre
Fint diktat!
Fin bild med ljus....mycket bra initiativ av kyrkan att göra vad de kan för hemlösa.
2014-12-08

    ej medlem längre
åh vad fantastiskt fint. och vad härligt inläst!
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)