Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveket mot folket


I landet lagom har ordet tappat sin
värdegrund

Svenskt är inte längre svenskt
Vågskålen har för länge sedan
tippat över

Idag får man stå i skamvrån och
be om ursäkt för att man är svensk

Tryggare kan ingen vara i den nu
Svenska människoskara

Människors tolerans börjar svikta

Tankar funderingar får inte längre
någon vila

Vi ska nu välja o även svälja
Makt elitens arogans

Men ska vi nu inte tillsammans kämpa
för att de nu inte över oss ska vinna

Utan för evigt försvinna... Rozsi. kovacs




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 364 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-12-08 20:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på mare.
2015-03-31

  ULJO
Ja många delar din ilska, jag är en av dem. Fint och starkt rutet
2014-12-16

  Connie
Verkligen bra, riv tigandets mur!
2014-12-16

  aol
En sanning som bör spridas på lögnens alla torg, starkt berörande skrivet,
2014-12-13

  mare VIP
Politikerna är
de värsta lögnarna!
sanningen talar
om vad som händer
i vårt avlånga lilla land!
svensken är tyvärr
konflikträdd och flat
förtryckt av systemet
att hålla tyst..
jag vägrar hålla tyst!
så klart jag blir obekväm
dax för svensken
att ilskna till på riktigt!
det är då på tiden
att stå upp för svenska flaggan
för våra svenska traditioner o.s.v.
om vi vill behålla vårt land!?!
andra krafter finns
som smyger sig över...
vill ta bort förändra
allt svenskt...
det ska de inte få göra!
kampen fortsätter!!!
2014-12-10

  Ingrid Trolle
Starkt och
mycket sant
2014-12-09

  Lars Hedlin
Kanske dax för helt nya konstalationer....
2014-12-09

  Rise Little One
Viktiga synpunkter om politik.
2014-12-09

    ej medlem längre
Starkt skrivet och många delar din frustration..
2014-12-09

  Carl Mikael Fäldt
Vem?

Skall segra över Vem?

Undrar jag efter att läst din text-med all dess styrka!
2014-12-09

    ej medlem längre
Bra skrivet Rozsi!
2014-12-08

    ej medlem längre
Starkt och övertygande
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs