Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldsjälar är guld värd!

Inte bara vädret är kyligare
utan även samhällets atmosfär
vinden blåser hård och tuff
medmänskligheten är på väg bort..
osynliga fasader har växt fram
för att hindra närhet och värme..
människohjärtan tickar för egoismen
men där finns ingen sann glädje..
medmänsklighetens hoppfulla låga
måste brinna stark och varm
vi människobarn behöver varandra
vi behöver känna och få uppmuntran!
eldsjälar är guld värd och de finns
Guds änglar i mörkret..
låt oss som tror på medmänsklighet
visa andra att det fortfarande
finns människor som bryr sig om!





mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-08 21:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är Jesus som är Fyren i mörkret. Utan Honom går man på grund.
2014-12-09

  Chricke
Den vägen jag har valt, villkorslös kärlek, we be back!

Härlig text, väldigt upplyftande! =)
2014-12-08

  Bibbi VIP
Kloka ord.
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP