Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Moder Svea har gått i barndom


Valet som blev ett extraval



En skräddare från huvudstan Holmstock
ville hjälpa regering i svår chock

Sydde till förslag
efter gängse lag

Tyvärr led hela riksdan av blockkrock




Bunden vers (Limerick) av Jack E. Gladh VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-09 11:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Verkligen en stor sandal
att resan blev en skandal
en tocken där kejsarens nya kläder
som kom o gick i sådant väder
att de resande doftar av mal
2014-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST