Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min penna och jag

Dagen har väckt min penna
som sovit och vilat ut
är redo att skriva förmedla
mina budskap utan slut..
ett underbart samarbete
ibland det flödar av ord
det glöder av liv i stunder
då vi skriver vid skaparbord..




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-10 07:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Amen!
Ett pund du fått att förvalta.
2014-12-10

  Bibbi VIP
Så är det för mig också.
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP