Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över havens stormande vatten

Skriv på viskar min penna
skriv över hinder och barriärer
skriv kraftfullt mot motståndsvindarna
som blåser hårt och aggressivt
låt dig inte stoppas
låt din inre styrka leda dig
genom dalens djupa mörka gång
över havens stormande vatten
genom snårskogens intrasslade väg
skriv ut det du tror och bär




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-12-10 08:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt!
2014-12-10

  Larz Gustafsson VIP
Flöda med smörjelsen.
2014-12-10

  Bibbi VIP
Heja på!
2014-12-10

  Rozsi.kovacs

Bravo
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP