Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sista kram

Gråt inte
tårar hjälper dig inte
Bit ihop
Le det bredaste du kan
Omfamna världen
Ta in den
Känn hur den doftar
Smaka på lyckan

Men nej..
Jag hatar det
alltihop
Det finns ingen plats för mig
Och jag tänker inte tränga mig på.....

men kanske kan jag få en allra sista kram




Fri vers av Marmorera
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-10 16:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känsligt och fint..
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Marmorera
Marmorera