Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexuellt övergrepp

Ingen ser, ingen hör
Ingenting är som sig bör

Flickan som står naken bar
Blir sexuellt utnyttjad av sin far

Tre gånger om dagen kräver han att få
Hon kämpar inte emot längre, det hjälper inte ändå

Han hjärntvättar henne med sina ord
Får henne att känna att hon inte är mer värd än jord

Hon vågar inte berätta för någon om vad som hänt
Pappa har hotat att döda henne om det blir kännt

Hon föder två barn som är hans
Sociala letar efter angivna fadern men har inte en chans

Fadern till barnet är ju flickans egen far
Självförtroende och frihet har flickan ingen kvar

Myndighetspersoner kommer och går
Ingen ser vad som händer, ingen förstår

Efter ett par år börjar sanningen att luckras upp till slut
Misstankarna om incest stärks och står inte längre på lut

Fadern grips och flickan omhändertas
Vad ska hon göra nu, hennes liv har gått i kras

Flickan växte upp och lever nu med ärren på sin kropp
Mardrömmarna lever kvar och verkar aldrig få ett stopp

Men i sin son finner hon det som håller henne kvar
Trots de osynliga djupa såren som är fyllda av var

Hon lever för honom, för att han ska få det bra
Skyddar honom från allt ont, som en mor ska

Han utstrålar värme, kärlek och omtanke i sin blick
Allt det där som hon aldrig någonsin fick




Fri vers av Tiger85
Läst 991 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-07 09:27



Bookmark and Share


    Djävulens Dotter
Fantastiskt
Det är hemskt att det faktiskt finns såna som har det så...
(En tjej var med på drevet)
En vacker text, även om det inte är vackert med sexuella övergrepp!
2006-04-12

  Ylvavirvla
Mycket tung och berörande text.
Låter som flickan i boken "Bakom stängda dörrar"
Förjävligt rent ut sagt. Vad finns i huvudet?
Nada.

Fint skrivet!
2006-04-07

    Tigger
Wow! Inte för att jag vet om det är sant, men jag vet att det finns en flicka någonstans som faktiskt hade det så. Hon är lycklig idag, med sina barn och en fin man...
2006-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85