Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
studie i J:s närmsta relationer, gjord för bokstavsserien, kunde egentligen hetat "Tänk om jag vore ett J" eller "Jasså?! är jag ett J..."


Jingelklockor Fjärran Bjällrar




Aj! AjAj!! ja?


Björnen Bjuder Bjällerklang


[nej tack, ingen jeansjacka]


Djävulen Djupfryser Djungler


Ejderdun Ejakuleras Ej


Fjädern Fjärmar FjällFjorden Fjorton Fjät


Gjuter Gjuse... Gjorde jag


Hjulen Hjälper Hjärtat


Jitterbug Jiddrar Jingelklockor


Kjolen?!


Ljusnar Ljuden Ljuvliga


Mjöden Mjuknar (i mjugg)


Njuter? Nja... Nej! (njugg)


-jOrdas jOjjOn??
-OjOj!!


Pjäsen Pjoskar Pyjamasar


[...Jörgen Röjer...]


Sjukling Sjunger Själv : Sjabblande Själar Sjunker Sju


TjejTjusaren Tjudrar Tjeckiska Tjänstemän


Jultomten Jublar i Juni


[...ingen interVju...]


-Why?

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-11 09:12



Bookmark and Share


    prima donna
Jippi! Why är det nästa bokstav? Fast när man skriver why får man förslag på sju (varför inte sex?) :)
2014-12-12

  Stefan Albrektsson
: ) Jovialiskt! Gillar det svajande why'et speciellt.
2014-12-11

  Nanna X
gillar särskilt T. kan inte låta bli att undra varför C blev Censurerat, och vart XYZÅÄÖ tog vägen?
2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP