Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

second thought


och man har bara sig själv

som utgångspunkt

min mittpunkt är centrum för din omloppsbana

det kanske är därför

som man kan komma varandra nära

först när cirklarna rubbas




Fri vers av fjädern
Läst 481 gånger
Publicerad 2006-04-07 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fjädern