Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem vågar


vem vågar vänta
tills alla flyttfåglar flugit tillbaka in över landet
vem vågar räkna in den sista

vem vågar vänta
tills den sista krokusen letat sig upp genom mörkret
med att fira vårens ankomst

vem vågar vänta
tills känslan landat i tanken och tanken i känslan
vem vågar somna utan att ha älskat

vem vågar vänta
tills alla kategorier har identifierats
med att se skönheten




Fri vers av fjädern
Läst 621 gånger
Publicerad 2006-04-12 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fjädern