Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andra skor


så gärna skulle jag bytt

bytt varje tråd i min tröja

mot trådarna du följer

som leder dig

hem



så gärna skulle jag bytt

flytt ur den frihet jag skapar

hatar

och håller högt

mot de fyra väggar

som låter dig sova lugnt om natten



om jag bara kunde

om jag bara ville



så gärna skulle jag bytt

spytt ner i gränderna

ropat

att de inte längre lockar

att upplysta gator

och varmvävda mormorsmattor

är målet

för min längtan




Fri vers av fjädern
Läst 507 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-26 06:35



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
jag borde läsa mer av dig. du är skicklig, balanserar vid perfektion.
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

fjädern