Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avbild


hur fan kan det vara

TUNGT

att älska?!

vem lovade att det skulle vara

VACKERT!?

hur ska man orka leva om man inte får förstå någonting

det enda man förstår är att man gör sig

BILDER

FÖRSLAG

ALTERNATIV

som lika gärna kunde varit annorlunda

men man måste älska

trots att det tynger

värker

skadar

för man förlorar de man älskar

riskerar att förlora sig själv

och kan inte hoppas på ett återseende

för ingenting vi vet

tyder på det

och ingenting jag lärt mig

har visat sig vara sant

så jag hoppas

utan att tro att det går

och det är därför

det gör så

jävla ont

\"vi ses på andra sidan\"

NEJ

vi ses bara nu

och jag måste

lära mig leva med de

ramarna




Fri vers av fjädern
Läst 524 gånger
Publicerad 2006-10-23 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fjädern