Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du



gåtan

lösa gåtan

sedan försvinna



kippa efter andan

förstå

lämna lösa spår



smaka

söka

förstå



komma nära

svaret



varför är du här?



trampas

lockas

vidgas

våndas



svaret
s varet
sv aret
sva ret
svar et
svare t



varför är du här hos mig?





Fri vers av fjädern
Läst 539 gånger
Publicerad 2006-12-25 22:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra, känslofyllt skrivet om en svår men viktig rellation.
Tycker att texten är allra bäst i början,
där en den ritkigt stark och har en bra rytm,
jag fick en känsla av att texten
kunde sluta med raden:

lämna lösa spår

- om man ville, bara en ide´
2007-04-07
  > Nästa text
< Föregående

fjädern