Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andning


nu har det regnat in

och tunnan är fylld

måndagsandning

jag är mättad

på grått



molnen sover

och gråter i sömnen

tiden väntar

håller andan



världen får rädda mig

gräva fram mig

ur rödsprängda tankar

spjälka

klämma

andas



andas åt mig





Fri vers av fjädern
Läst 500 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-23 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fjädern