Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framtidstro


när jag blir femtio

ska jag sitta på café

med väninnor

och prata högt



för vid det laget

har man väl gift sig

och skilt sig

man har barn

som flyttat till Kanada



man kan tävla med

tonåringarna

om luftrummet

med skillnaden

att man inte bryr sig


inte ett dyft



man har hittat sina värden


några iallafall


man kan skrävla om erövringarna

från förr

och drömma högt



utan att snegla åt sidan

rodna

eller ens orka sänka rösten




Fri vers av fjädern
Läst 498 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-28 06:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fjädern