Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anonyma Anspråkslösa


släpper pennan
och låter ett år gå
eller mer

nästa drag är ditt




Fri vers av fjädern
Läst 537 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-02 12:39



Bookmark and Share


  Bubamara - Maria Zakrisson
luftigt
liksom spännande att se hur det går

fint
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

fjädern