Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kamba


sporadisk
spänning

jag håller i det här handtaget
om det är ok

så länge ingen öppnar dörren
och frågar vad fan det är frågan om

jag håller här

parametrarnas hemvist
hålslag
kontrastverkan
mystik....................................m y s t i k som aldrig tätnar bara avtar

vågad
vokabulär

begreppsförvirring
piprök
krampaktiga distinktioner

nu lugnar du ner dig
nu säger du inget mer
nu spottar du ut det du har i munnen

paraplybegrepp
rädda inte världen
rädda mig




Fri vers av fjädern
Läst 481 gånger
Publicerad 2006-11-26 02:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fjädern