Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det vita

Nattens
tunga mörker
lägger sig över landet

Det
vita mjuka som
ligger på marken
lyser upp
den mörka
natten

Som
ett vitt ljus
i det ödsliga
mörkret

Den vita
ljuvliga snön
som gnistrar
och sprakar

Låt
dig ligga kvar
och snälla
försvinn inte




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-13 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson