Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad alla er därute i kylan


Tillredning av en äppelpaj

Sankta Lucia tonar i bakgrunden
när jag står i mitt kök och tillreder
det som skall bli en härlig äppelpaj
till alla de som inget kök eller hem har.

Jag hoppas att det lilla jag kan göra
ger en medmänniska lite glädje
och får denne att känna sig älskad
för den han/hon är..

och kanske lite hopp kan tändas
återigen där inne i den själ
som blivit kall av allt kämpande.
Ni har alla en bit av mitt hjärta...




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-13 11:44



Bookmark and Share


  Connie
Så fin! Blir varm i hjärtat!
2014-12-16

  den nakna poeten
organiserat tiggare eller ej pajen stannar kvar i magen med värme och glädjen pengarna dom kränkande sitter och tigger kommer kanske i en annans herres hand pajen mättar bättre en dom kronor som skäls ur dess hand bravo Angela
kram på dej du har både skönhet och hjärta
2014-12-14

    ej medlem längre
Söt och omtänksam! Kram
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP