Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser mig bli tagen

Paniken blev solid
stressen fick fyra väggar
Dörren är låst nu

Jag kan inte förstå
att en man som är så elak ändå kan ha så mycket makt.

Min kropp regeras inte längre av mig
jag är utanför
ser skeendet
kan inte känna smärtan

bara paniken




Fri vers (Modernistisk dikt) av paris
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-14 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

paris