Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksam till livet

Idag regnar det över staden
på gator och på torg
njuter en stilla morgon
i hemmets lugna borg
så tacksam för all värme
som famnar om min kropp
vilken glädje att få hålla
i min varma kaffekopp
så tacksam för mitt arbete
så tacksam för mitt bo
jag tar ingenting för givet
tacksam för min inre ro




mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-15 11:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbart att ha det så...
2014-12-19

  Larz Gustafsson VIP
Amen!
Instämmer i allt detta.

2014-12-15

  Bibbi VIP
Rofyllt.
2014-12-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP