Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flickan i vasen del sex


bladen vinkade i morgonvinden
till flickan från glaset

trodde de hon skulle gå
eller ville de bara säga hej

solen skänkte daggen glitter
fotstegen var mörka i det korta gräset

men så stannade hon
flickan från vasen blundade
var fanns hennes livskamrat
var skulle hon finna kärlek

sitt öde

hon andades in den friska luften
i långa djupa andetag
innan hon fortsatte

sin barfotavandring




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 529 gånger
Publicerad 2004-09-02 23:15



Bookmark and Share


    Idun 1
forsätter sin vandring i en poetisk natur. Dikten beskriver
den skillnad som alltid kommer finnas mellan kvinnor
och män. Antingen förlikar vi oss och hittar fram till
kärleken och allt det fina som finns mellan man och
kvinna som i din dikt. Eller ger vi upp och söker vidare
efter den eviga kärleken...
Mycket tänkvärd
2004-09-05

    Agneta VIP
denna mycket.... :)
2004-09-05

  Martin VIP
...i vasen. En härlig berättelse fortsätter. Den beskrivningen låter så platt jämfört med flickans äventyr. Här hittar hon ännu en ny ton som ändå smälter ihop fint med de andra. En njutning att läsa denna poetiska beskrivning och jag längtar redan efter att framför mig se fortsättningen! Tack!
2004-09-03

  Anette Blomberg
Reflektionen blir att kämpandet måste läggas på sådant som gagnar. Att kunna acceptera olikheter gör så. Visst är det fantastiskt är vi är två kön istället fär ett andogyniserat, vilket tyvärr allt för ofta eftersträvas. Härligt att du skrev ur flickan (betraktarens) perspektiv om att förbereda sig inför livets gång.
2004-09-03

  reback
...varm av din text. Tack - behövde det :-) Underbara ord kombinerat med allvar. Gillar massor!! (som vanligt)
2004-09-03

  Cattis Rönn
gillar även denna....det finns en go värme i den....som jag verkligen tycker om...Bra skrivet!!
2004-09-03

  leopardia
en skörhet fylld av värme... och även en del klokhet, minsann.... vackert...
2004-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP