Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handtag, famntag, klapp eller kyss


Orosmoln över europas länder

Gick förbi en tiggare alldeles nyss
som trots all nödhjälp och skatt sitter där
och så vet vi så väl det beror på en ryss
vars enda intresse är vapen och militär




Bunden vers (Rim) av Jack E. Gladh VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2014-12-16 09:08



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Människor är så till besvär
oavsett pengar eller gevär
sålda, köpta utsläppsrätter
ängar med får och getter
drabbas av folk med kuver't
2014-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST