Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vind av kärlek

Ljuvliga frihet
jag älskar dig
du bor i mitt hjärta
du stöttar mig
när livets motstånd
vill slå mig ner
ger du mig styrka
att orka mer
du vind av kärlek
ser fotspår i sand
du älskar hjälpa
du håller min hand




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-16 10:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2014-12-17

  Larz Gustafsson VIP
Barmhärtighetens Fader, all trösts Gud, som tröstar oss i alla våra svårigheter.
2014-12-16

  Ronny Berk
vackert tänkt och skrivet ...
2014-12-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP