Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meteorit nr 5 : Hemkomst





genom takNocken
kom julBocken


genom skorStenen
kom vägRenen


genom diskHon
kom älgKon


genom kallvarmKranen
kom ekorrGranen


genom likörKaraffer
kom kören smörGiraffer


genom brädväggsBröten
kom grisgrymtsGröten


genom spisSockeln
kom spinnRocken


genom nåldynAltanen
kom kamelKaravanen


[hm, den gick en smula galet...]


genom utHuset
kom Musen in


genom grammofonTratten
kom gamla månKatten


genom fönsterGluggarna
kom sagoUgglorna


genom datorSkärmen
kom insektsSvärmen


genom spegelSkärvan
kom kärleksStjärnan


genom avLoppet
kom travLoppet


genom persiennVridVentiler
kom garderobsKroKodiler


genom källarSkrubben
kom tomteGubben


genom tvättmaskinsLuckan
kom mättnadsfullSuckar




och hela bunten allihopa
krockade där mitt i hallen

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-16 17:24



Bookmark and Share


    prima donna
haha just luv it! Du tar ordvrängningskonsten på nya höjder och jag är ju litet svag för det ;)
2014-12-17

  Veven
Vilken samling! Gillar smörgirafferna.
2014-12-16

  TrollTörnTrappan VIP
..."tjocka släkten" blir träffande liknelse! Även fast jag ingalunda hade människor i åtanke, så kan den verkligen läsas symboliskt som släktsammankomst vid juletid.
2014-12-16

  Nanna X
snacka om tjocka släkten... rimmat fläsk på längden o tvären!
2014-12-16
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP