Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Heja yttrandefrihet!


Hej röding!

Varför tål du inte olika
varför färgas du så röd
när din ilska rinner över
ett tecken på hatets glöd
varför skriker du och gapar
när någon går dig emot
varför hotar du med orden:
se så lyssna på min not!!!
varför sparkar du på människor
som står för demokrati
varför tål du inte "sanningar"
du blir som ett ilsket bi!




mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-17 11:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Socialisterna talar om tolerans, men när man konfronterar dem med fakta drar de öronen åt sig och fäller ut taggarna.
Detta vill man t ex INTE ta del av:
http://www.aftonbladet.se/debatt/article17925765.ab

2014-12-17

  Bibbi VIP
Applåd!
2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP