Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den tiden er forbi

tanken på och det gamla som svider
inte handlar det om dagarna
de har gått precis som tiden


ersättare skall märkas med grönt
du ville boka en tid
allting för alltid tack

som en pizza med extra allt
skynda dig hem innan allting blir

det som till synes kan ses
och sammanhanget däremellan
som vi som tror så högt och stort
om oss oss själva och

han kastar frisbee i ett eget alfabet
hur i all världen det blev hans
rätt ig het

hur han vill ha dig och ha dig
när han vill ha sitt och ensamheten vill
sitt ha ha ha

hur jag önskade livet ur något som
aldrig levat

de vaknar idag vakuumet där emellan
det är långhelg
han kanske tar henne till paris

lunchlådor alla omaka lock
en knapp och en kaffe utan

du blev sedd utanför lampaffären
lurvig i samma jacka samma jacka

jag hittade din löpartröja
uppkrupen och gömd
men den luktade ingenting
allting befriat befriat och

tanken på och det gamla som svider
inte handlar det om dagarna
de har gått precis som tiden




Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-12 22:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här är riktig poesi!
2015-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP