Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dvalan

Mjuk len hud. Milda sinne, inbjudande arm, överväldigat sinne.
Låt mig ligga hos dig
Se dig själv, känslan så ren. Oumbärlig men ändå aldrig min.
Stilla, slumrande lusta. Inget annat kommer duga, min väntan en sorgsen sång.




Fri vers av mammamu
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-18 16:48



Bookmark and Share


  Ronny Berk
lustans väntan , fin poesi !
2014-12-18

  Ronny Berk
lustans väntan , fin poesi !
2014-12-18
  > Nästa text
< Föregående

mammamu
mammamu