Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna

Hur dessa själar berör mig
Dessa stunder då mina ögon tåras så lätt
de skarpa stingen av stramande smärta i min käke
Då jag slås av insikten av att dem, de mina, vi alla är ett.

Ödmjuk i skuggan av ensamhet.




Fri vers av mammamu
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-19 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mammamu
mammamu