Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta skrik

Tystnad
Om du ändå ville mig väl
Om du ändå ville låta tanken vila mjukt på sådant som komma skall
och inte på tomheten som råder nu
Är det verkligen så bottenlöst?
Kommer det aldrig ta slut?

Om tanken var mjuk skulle den tala med mig
Men nu talar tanken i tungor och skriker över huvudet på mig
Låt mig stänga denna dörr o öppna ett fönster för den rätte att komma in.




Fri vers av mammamu
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-07 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mammamu
mammamu