Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekon

Murar utan fog som raserar allt för fort
Där bor jag, på min gård.
Ett hafsigt gjort jobb för slantar
Plockade i hast från ett ostadigt bord.
Men det är mitt hem och här ska jag bo.
Andetag i mina o händer hållna
Stunder stulna men snart glömda
Det är så tyst på gården
Trots murar som faller
I hemmet där du aldrig kommer bo.

En raspig melodi, spelar som speglar i ögon
Gnistrar och drar mig ut.
Ut i tystnad så kall
Så kall..




Fri vers av mammamu
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-17 19:05



Bookmark and Share


  Henning Hson
Gillar denna skarpt!
2016-01-17
  > Nästa text
< Föregående

mammamu
mammamu