Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vågar, jag vågar inte.

Jag ropar över gårdar, trummar på höft och dansar i ömma skor.
Låt allt komma in.
Jag väntar utan ro, hetsar i läppar röda efter allt det där, jag vill att du kommer in .
Kom in.
För att du vill och inte för att jag ber.




Fri vers av mammamu
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-02 17:17



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-04-02
  > Nästa text
< Föregående

mammamu
mammamu