Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För given

Jag vill vara en utav dem.
Jag vill gå utan att känna tyngden av måste, jag vill vara fri ifrån tyngden av mig.
Jag vill vara en utav dem.
En av dem som är bra, en utav dem med värdighet som berör, som allt kvittar för.
Jag vill vara självklar som luften i dina lungor, jag vill vara en utav dem som är självklara för dig.
Jag vill vara den för dig.




Fri vers av mammamu
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-04 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mammamu
mammamu