Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej

Där i tystnaden finner jag sällan ro
Där talar jag med mig själv,
mest av allt säger jag nej.
Mest av allt säger jag nej till mig.

Där i tystnaden finns inget att hålla i
Där drar jag i mitt hår,
slår på mig själv med allt jag förmår

Allt för att tystnaden inte skall förtära mig
Allt detta, för att jag säger nej till mig.




Fri vers av mammamu
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-06 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mammamu
mammamu