Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag sparkades en hund ihjäl! Jag är rosenrasande!!!


Oprovocerat våld!

Vad är det för hemska typer
som hoppar på och
våldför sig på människor
vårt land har eskalerat
i våldshandlingar
överfall och massor
av dagliga rån!!!
helvetet har då verkligen
brakat loss i lilla Sweden
tryggheten är som bortblåst
attacker på allt
mellan himmel och jord!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-19 00:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är synden och laglösheten som tillåts löpa amok.
2014-12-19

  Bibbi VIP
Håller med.
2014-12-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP