Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanningen avslöjar lögnen, för var dag som går!


Bär lögnens fula glin!

Varför agerar inte
politikerna mer
åt allt det hemska
allt negativt som sker
så mycket våld
inbrott hot och stöld
mitt land har blivit
en infekterad böld!
det jäser det kokar
folk är arga som bin
politikerna är flata
bär lögnens fula glin!
bråkar med varandra
på sandlådenivå
kivas som små ungar
försöker varandra klå!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-19 11:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med.
2014-12-19

  Larz Gustafsson VIP
Det behövs en mer auktoritär regim.
2014-12-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP