Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnar egna spår

Skriver eget budskap
lämnar egna spår
skriver över hinder
om någon i vägen står
följer inre rösten
som tvingar trycker på
som leder pennan framåt
mina ord ska bara stå




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-19 12:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2014-12-19

  Larz Gustafsson VIP
Rätt attityd.
2014-12-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP