Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå svensken!

Varför visar du inte mer känslor
varför håller du inne med dem
varför vågar du inte höja rösten
de flesta när de kommer hem!

Du bär ju så mycket inom dig
låt din tystnad få ett slut..
psyket far illa man blir sjuk
låt det pysa släpp känslorna ut!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-19 12:35



Bookmark and Share


    AA VIP
Det har du rätt i.
2014-12-20

  Bibbi VIP
Befogad fråga.
2014-12-19

  Larz Gustafsson VIP
Svensken är feg och vill vara politiskt korrekt.
En samling ryggradslösa blötdjur som vänstern mentalt våldfört sig på och som låtit sig våldtas av dessa självgoda kommunistkräk.
2014-12-19

    Bo Malte
ja varför....
2014-12-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP