Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner av din varma kärlek

Herre du lovat att aldrig svika
du finns nära natt som dag
även om jag inte ser dig
bär du mig då jag är svag
känner av din varma kärlek
oförklarlig men så sann
fylls av livslust hopp och glädje
du på korset segern vann!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-20 13:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbara ord...
2014-12-22

  Bibbi VIP
Amen!
2014-12-20

  Marita Ohlquist VIP
Känner värme och förtröstan i din text!
2014-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Amen! Underbart!
Vi är sannerligen priviligierade som varje dag får uppleva Hans heliga närvaro, något som endast översteprästen fick uppleva i det Gamla Förbundet och då endast EN gång om året!
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP