Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är INTE främlingsfientlig

Jag är INTE främlingsfientlig
tyvärr finns det pastorer
som attackerar kristna
politiskt korrekta pastorer
som nu skrivit på ett manifestation
emot främlingsfientlighet
de bär ett diktatursätt
som får mig att må illa!
de om någon är främlingsfientlig
emot mig som kristen..
vi har alla rätt till egen åsikt
utan att vara rädd att bli tilltrampade
Stefan Swärd som är pastor
i Östermalm borde veta bättre
han tog initiativet..
och kör över med sitt PK sätt
men jag försvara mig tillbaks
hans ord består av lögn!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-20 14:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo.
2014-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Och glöm inte:
http://www.midnattsropet.se/2014/02/kristendom-och-politik-tva-oforenliga.html

2014-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Tacka vet jag Sigvard:
http://www.midnattsropet.se/2014/02/motstandsrorelsen-har-borjat.html

2014-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Swärd, som tidigare tagit bra initiativ, är nu ute i ogjort väder.
Att kristna på detta sätt ägnar sig åt politik är inte Guds vilja.
Trist att han sällat sig till PK-lobbyn.
Ett svek.
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP